Hvad koster et medlemskab?

Der er 2 forskellige slags medlemstyper til alle aldre.

  • En Månedspakke koster 139,- kr. om måneden. Har du flere børn, og de også skal have deres egen sportsrekvisit stiger prisen 20 kr. per barn.
  • En Månedspakke udvidet koster 189,- kr. om måneden. Har du flere børn og de også skal have deres egen sportsrekvisit stiger prisen 20 kr. per barn.

Hvad får jeg for mit medlemskab?

Ved en Månedspakke får du hver måned leveret en ny, sjov motionspakke til familien indeholdende sportsrekvisitter og 10 flotte, sjove og motiverende kort til sport, sjov og leg i familien. Ligeledes får hver måned tilsendt 1 af vores flotte, sjove aktivitetskort samt nyhedsbrev om emnerne børn, familier, motion og sundhed.

Ved en Månedspakke Udvidet får du hver måned leveret en ny, sjov motionspakke til familien indeholdende sportsrekvisitter og 10 flotte, sjove og motiverende kort til sport, sjov og leg i familien. Ligeledes får du efter 6 mdr. medlemskab 1 gratis fødselsdagspakke til 10 børn samt efter 9 mdr. en gratis feriepakke. Ligeledes får du tilsendt nyhedsbreve om emnerne børn, familier, motion og sundhed.

Er der en ny rekvisit i hver måned?

Ja når du har tegnet et medlemsskab, så modtager du hver måned en ny sportsrekvisit med nye spændende og 10 nye sjove kort – det er ret fedt ikk!

Er alle redskaber testet og CE-mærket?

Ja vi har stor omhyggelighed med vores redskaber og alle vores varer er testet efter danske forskrifter til de forskellige aldersgrupper.

Kan jeg for eksempel købe en Fødselspakke uden at være medlem?

Ja. Du er altid meget velkommen til at købe vores forskellige varer uden at være medlem, men skal du hver måned være blandt de første til at have det sjovt med familien og få sved på panden, så skal du være medlem.

Hunden har spist min bold eller min frisbee er fløjet til Alperne. Kan jeg få en ny (- eller anden rekvisit?).

Som medlem kan du altid sende en mail til os og nøjes med at få en ny rekvisit uden at købe en helt ny motionspakke (hvis den er på lager) Prisen er 30,- kr. plus fragt. Hvis du venter til din næste motionspakke skal sendes, kan du naturligvis få din manglende rekvisit lagt heri uden fragtomkostninger.

Nabodrengen har en fin Famlysport-bold eller sjippetov. Jeg er ikke medlem men vil bare gerne købe en bold. Kan jeg det?

Er man ikke medlem kan vores sportsrekvisitter i vores motionspakker desværre ikke købes uden at købe hele motionspakken med kort. Men så får du også en super motionspakke med fantastiske ideer til mange timers sjov motion.

Er du ikke medlem kan du stadig købe fødselsdagspakker, feriepakker samt alle varer under fanebladet “Mere sjov”.

Er der en bindingsperiode?

Nej. Du kan altid opsige dit medlemskab, vi vil ikke tvinge dig til sved på panden 😉

Fragtpriser og levering?

INGEN fragtomkostninger til GLS pakkeshop, hvis du er medlem. 10kr. hvis du ønsker leveret til døren.

Ved køb af andre varer er fragtomkostninger 39kr. til GLS pakkeshop eller yderligere 10kr. leveret privat til døren. Du bestemmer selv, hvad du ønsker. Er det ikke muligt for GLS at levere pakken privat og skal de derfor forbi en GLS pakkeshop koster det yderligere 13kr. Men det er altså kun, hvis du ikke er hjemme og ønsker pakken leveret privat.

Vi leverer dag til dag og til privatadresser og pakkeshop

Klar til at komme igang?