Levering

Hos FamlySport bestræber vi os altid på en hurtig levering. Alle ordre bestilt hverdage inden kl. 12.00 afsendes samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 12.00 sendes senest førstkommende hverdag, hvis vi ikke når det samme dag.

Har du særlige ønsker, er du velkommen til at skrive det under ”kommentar”. Vær opmærksom på at GLS ikke leverer pakker i weekenden og på helligdage, så varer bestilt torsdag efter 12.00 og fredag leveres førstkommende mandag.  Husk at gemme dit ordrenummer, hvis varen returneres og pengene skal refunderes.

Du skal bestille dine varer via hjemmesiden www.famlysport.dk

 

Fragtpriser                                                                                                                                                                                               

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem levering til pakke shop eller levering til din adresse.

Medlemspakker leveres gratis til GLS pakkeshop og kun 10kr. hvis du ønsker din pakke leveret til døren.

Ved køb af andre varer end medlemspakker er der levering til GLS pakkeshop til 39kr. og kun yderligere 10kr. hvis du ønsker din pakke leveret til døren. Kan GLS ikke aflevere pakken hos dig privat så omdirigerer GLS pakken til en GLS pakkeshop, hvilket vil koste dig yderligere 13kr i administrationsgebyr til GLS.

GLS pakkeshop: Hent din vare i den pakkeshop, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem mere end 1000 pakkeshops. Når din pakke er på vej, modtager du en e-mail om, at din pakke er på vej. Medbring pakkens ID nummer samt billedlegimitation.