Kan du huske, da du selv var barn og hoppede i sjippetov, sprang i hinkerude eller spillede bold i haven, gåden eller ude på vejen,- enten alene eller sammen med vennerne? Kan du huske, hvor meget I grinede, lavede tricks eller satte nye rekorder? Kan du så også huske, hvor fantastisk det var, hvis din mor eller far kom ud og ville deltage – det var fantastisk! Vi bag FamlySport husker tilbage på denne tid, som var det dagens absolutte højdepunkt – et højdepunkt, hvor vi var en glad familie.

Måske tænker du ligesom os også tilbage på tiden med glæde. Måske kunne du tænke dig at give den ”gave” videre til dine børn? Vi bag FamlySport har gjort os meget umage for, at du gennem vores pakker kan genoplive og give ”arven” videre til dine børn. Børn er skabt til at være fysisk aktive, og meget gerne sammen med deres mor eller far. Selv om tiden er gået og det er år 2017, så vil dit barn elske, at du kaster bolden, viser sjippetrick eller snurrer hulahopringen på maven – de vil elske det!

I alle vores motionspakker lægger vi vægt på, at de fleste af aktiviteterne også kan laves af børnene selv eller i hyggeligt samvær med dig, bedsteforældre, søskende eller venner. Motion, leg og fællesskab er nøgleord for FamlySport, og det er vigtig for os, at sportsrekvisitterne og aktivitetskortene kan bruges, når man har tid og lyst til i familien. Og endofinerne, de hormoner hjernen producerer og som gør en glad i hovedet, når man er fysisk aktiv, kommer gennem vores motionspakker helt af sig selv – og det er helt lige meget, om det er mandag, onsdag, lørdag kl. 9, 12 eller 17 eller 19. Det er lige, når jeres familie har tid.

God fornøjelse

Skal du være den nye boldkonge/bolddronning?