De 12 sportskasser fra FamlySport passer til familier med børn mellem 4-12 år, og alle vores sportsaktiviteter kan både bruges individuelt af barnet eller sammen med søskende, forældre, bedsteforældre eller venner.

Hver måned får du en ny sportskasse med fokus på en ny sport, og det er nemt og enkelt at tilmelde dig. Der er ingen binding, så du kan til enhver tid melde dig ud igen.

Se mere om medlemsskabet herunder.

FamlySport er den nemme vej til et sjovt og aktivt familieliv

Grib bolden!

Skal Famlysport også være en del af dit aktive familieliv?

Badminton Danmark

Badminton er en idræt, hvor børn oplever glæde, aktivitet, fællesskab, udfordring og mestring. Kompleksiteten i badminton vil udfordre børnene både kognitivt og fysisk, samtidig med at rekvisitter og øvelser helt sikkert kommer til at give både smil på læben og røde kinder. God fornøjelse!

Danmarks Bokse-Union

Boksetræning er godt og for alle,- både barn som voksen samt pige og dreng. Det er en rigtig hård træningsform, hvor man nemt træner hele kroppen. Med sportskasserne i FamlySport og KidsSport ønsker vi at vise, at boksning også kan være leg og i den grad for alle medlemmer i familien. Kunne du tænke dig rigtig boksetræning i en klub, så kom gerne ned i en af vores mange klubber. Vi garanterer sved på panden. Læs mere på dabu.dk

Dansk BordTennis Union

Spillet bordtennis kender næsten alle fra vores skoletid, hvor man spillede rundt om bordet og det hele var en leg. Med vores sportskasser i FamlySport og KidsSport har vi legen og glæden som omdrejningspunkt og har bordtennisaktiviteter, der kan spilles alle steder. Vi garanterer smil på læben og høje pulsslag. Har du appetit på mere bordtennis, så kig endelig ned i en af vores mange bordtennisklubber eller læs mere på www.dbtu.dk

Danmarks Brydeforbund

Brydning er en kampsport uden slag og spark og som er sjov for enhver, der kan du lide at slås og tumle. Alt det har vi puttet i ned sportskasserne til FamlysSport og KidsSport, så du får det sjovt med venner eller familie. Vil du være hurtigere, stærkere, mere smidig og udholdende og få en masse oplevelser sammen med gode kammerater? Så er brydning sikkert en sport for dig! Vi glæder os til at se dig i den lokale klub. Læs evt. mere på www.brydning.dk

Floorball Danmark

Floorball er let at komme i gang med og kan spilles af alle – uanset forudgående erfaring med floorball. Floorball bliver stadig mere og mere udbredt, og findes nu også i motionskasser leveret til døren. Floorball handler om at have det sjovt og få effektiv motion i en uformel ramme, hvor fællesskab og gode oplevelser vægtes højt. I spillet floorball har du garanti for højt humør på banen og sved på banen. Har du lyst til at spille i en rigtig klub, så find os på www.floorball.dk

Dansk Frisbee Sport Union

Besidder du teknisk snilde, kan du lide at samarbejde og savner du en ny udfordring – så er ultimate frisbee lige noget for dig og din familie. Bliv en del af et unikt fællesskab, hvor du kan udfolde dig fysisk og have det sjovt samtidig. Ultimate frisbee er en unik sportsgren, hvor der selv på højeste niveau spilles uden dommere, hvorfor fairplay er helt essentielt. Læs mere om ultimate frisbee og find din lokale klub på Dansk Frisbee Sport Unions hjemmeside www.Frisbee.dk.

Dansk Orienterings-Forbund

Orienteringsløb er høj puls og sved på panden kombineret med koncentration og hjernearbejde. Det er en sjov og anderledes idrætsoplevelse, der giver alle smil på læben. Alle kan være med. Nogle løber hurtigt, men bruger lang tid på at finde posterne, andre løber ikke så hurtigt, men er til gengæld gode til at finde vej. Nogle mestrer måske den krævende kombination af at løbe hurtigt og orientere sig.

Dansk Rugby Union

Passion, sammenhold, respekt, disciplin, og fairplay er de grundlæggende værdier i Rugby. Det er værdier som vi fokuserer på at lære vores unge spillere såvel på som udenfor banen. Og ellers skal vi bare have det sjovt, når vi spiller Rugby. Rugby er for alle, store som små, ung som gammel, dreng som pige. Håber at I får det sjovt med vores legende rugbysportskasser i KidsSport og FamlySport – husk at får I lyst til mere rugby er i altid meget velkomne i den lokale rugbyklub. Læs mere på www.rugby.dk

Dansk Tennis Forbund

Tennis er for alle!

Tennissporten er perfekt, når hele familien ønsker at være aktive sammen. Tennis er nemlig let at lære og kan tilpasses alle niveau, så du kan være med uanset form, køn og alder. Tennis er en sjov, social sport samtidig med, at det også er god motion. Både børn, forældre og bedsteforældre kan sagtens spille sammen på tværs af generationer.

Volleyball Danmark

”Kidsvolley er en sport skabt til børn på børnenes præmisser. Væk er forældre, der står og råber på sidelinjen, og væk er det at sidde på bænken, fordi man ikke er god nok. I spillet er der indbygget mange levels, så der altid vil være et niveau, der passer til netop dit barn. For de voksne har volleyball alle dage været et af de mest sociale spil. At der ikke er fysisk kontakt med modstanderen gør, at volleyball afvikles i en god og rolig atmosfære. Så leder du efter et motionstilbud, med gode venner, hvor du kan hygge dig mens du træner din krop – så er motionsvolley sagen.” CITAT: Peter Morell, opfinder af kidsvolley samt Bredde- og Udviklingschef i Volleyball Danmark

Dansk Softball Forbund

I USA kalder man spillet “Softball” men Softball er egentligt lidt ligesom Rundbold i Danmark. Et spil vi alle kender, og kan lide at samles om. Spillet er stille og rolig og det handler mest af alt om at have det sjovt. Vi er glade for at bringe vores sport ud til jer i form af Sportskasserne KidsSport og FamlySport, hvor den legende tilgang til sporten er omdrejningspunktet. Kunne du eller familien tænke jer at spille softball i en klub, så skal I endelig kontakte os på evt. www.softball.dk

Dansk Cricket-Forbund

Der er mange gode grunde til, at det er godt for børnene at gå til en sportsgren. Først og fremmest er der det fysiske aspekt – det er almindeligt kendt, at sport for børn er godt for krop og sind. Men børnene får også mange andre gode ting ud af at dyrke sport. Når man er en del af en klub, er man en del af et fællesskab. Cricket tilbyder en perfekt blanding til den unge, der ønsker fællesskabet på et hold, men også har behovet for at udfolde den individuelle side af sin natur.

Prøv cricket i din familie og oplev, piger og drenge – store og små – at alle er lige. Cricket nemli!

”Aktiviteterne i FamlySport kan både bruges individuelt af barnet eller i hyggeligt samvær med søskende, forældre, bedsteforældre eller venner”

Hold en aktiv og sjov børnefødselsdag

”Med FamlySport får dine børn de bedste kort på hånden”

Indhold i kasserne

null

Spilopmagere

Som Spilopmager får du 10 FamlySport aktivitetskort, der nemt får dig igang med at forbedre dine motoriske færdigheder. Kortene er udviklet, så du øver balance, koordination, du bliver bedre til at hoppe og snurre rundt, svarende til din alder på 1-2år. Kortene er lavet så en voksen nemt får dig igang. Med pakken følger der hver gang en rekvisit med der passer til dine kort. Ny rekvisit og nye kort hver måned.
null

Krudtugler

Som Krudtugle  får du 10 FamlySport aktivitetskort, der nemt får dig igang med at forbedre dine motoriske færdigheder. Kortene er udviklet, så du øver balance, koordination, du bliver bedre til at hoppe og snurre rundt svarende til din alder på 3-4år. Kortene er lavet så en voksen nemt får dig igang. Du får hver måned en ny rekvisit og nye kort.
null

Skolebørn 5+

Som Skolebarn får du 10 FamlySport aktivitetskort, der nemt får dit barn igang med at få det sjovt. Kortene er lavet, så en voksen kan sætte igang, men de fleste børn vil hurtigt selv kunne fortsætte. Så hvor meget du som voksen er med – er helt op til dig. Der er både tekst og tegning, der fortæller, hvad du skal. Ganske enkelt.

Du får hver måned en ny rekvisit og 10 nye kort.

Vi kan afsløre at i den første pakke er der 2 flotte blå FamlySport bolde. Nu er bolden kastet op, så nu er det blot op til dig at gribe den 😉

null

Spilopmagere

I din 2. måned som medlem som Spilopmager, får du bløde og farverige skumbolde (Ø18) som giver masser af sjov aktivitet.

Som altid følger der 10 af vores flotte og sjove aktivitetskort med.

null

Krudtugler

I din 2. måned som medlem som Krudtugle, får du bløde og farverige skumbolde (Ø12) som giver masser af sjov aktivitet.

Som altid følger der 10 af vores flotte og sjove aktivitetskort med.

null

Skolebørn 5+

I din 2. måned som medlem som Skolebarn 5+ får du sjippetov som giver masser af sjov aktivitet.

Som altid følger der 10 af vores flotte og sjove aktivitetskort med.

null

Spilopmagere

Tekst og foto er på vej 😉
null

Krudtugler

Sjov med 3 flotte og lækre ærteposer i kraftig kvalitet.
null

Skolebørn 5+

Denne måned kommer du i omdrejninger med en hulahopring.
null

Spilopmagere

Tekst og foto er på vej 😉
null

Krudtugler

Tekst og foto er på vej 😉
null

Skolebørn 5+

Tekst og foto er på vej 😉