Drømmen

Når vi hver især tænker tilbage på vores barndom, husker vi alle tydeligt, når vi sammen med vennerne eller familien spillede bold i haven, tegnede hinkeruder eller hoppede i langreb. Der blev grinet højlydt, mens der blev leget, dystet eller vist seje tricks. En dejlig tid at tænke tilbage på. Vi dyrkede forskellige sportsgrene fra fodbold, badminton, springgymnastik, dans, tennis mm., og tog senere livtag med konkurrencesporten. Her blev det til kampe på landets største fodboldstadions og store dansekonkurrencer. Vi oplevede, at legen i konkurrencesporten blev mindre, og glæden ved sporten var ikke nær så stor, som da vi var børn.

Med små børn og en travl hverdag med arbejde, skole, fritidsinteresser og andre gøremål som så mange andre familier, oplevede vi ofte at sidde med hver vores skærm, og de aktive timer sammen forsvandt langsomt. Hvor blev legen i haven, dysten på vejen eller spillet på plænen af? Vores familietid var ikke, som vi havde drømt om – en situation vi tror rigtig mange familier i dag kender til. Tankerne bag FamlySport var skabt!

Vi drømmer om at få familierne væk fra skærmen og tilbage til fælles aktive timer i familien med leg og store grin som omdrejningspunkt. Med udgangspunkt i vores store erfaring inden for sport med speciale inden for sundhed, fysisk aktivitet, motorik og motivation har vi været omhyggelig med at skabe den bedste samlede sum af dette krydret med en god omgang humor i alle vores pakker i FamlySport.

Drømmen

Anders

Anders er lektor, men oprindeligt uddannet lærer og har en Master i Idræt og Velfærd på Institut for Idræt, Københavns Universitet. Anders har drevet Aktiv Året Rundt i Danmark siden 2005. Aktiv Året Rundt er Danmarks største motions og kostkampagne i folkeskolen med 400.000 deltagende børn. 

Tidligere professionel fodboldspiller og vild med udeliv. Far til to drenge på 12 og 9 og en pige på 6 år.

anders@famlysport.dk

Tlf. 42 67 68 05

Drømmen

Maj-Brit

Maj-Brit er cand.scient.adm med speciale i sundhedsøkonomi. Er konsulent og har tidligere arbejdet 10 år i Ørsted (DONG Energy), heraf mange år som afdelingsleder med ansvar for data, kontrakter, IT systmer og effektiviseringsprocesser. Når Maj-Brit ikke nørder med tal og excelark snøres løbeskoene – og gerne sammen med hendes 3 børn.

Tidligere elitesportsdanser og er en haj på pisterne.

maj-brit@famlysport.dk

Tlf. 81 75 48 47